DomLifestyle

Jedan dan u životu četverogodišnjaka

Ponekad vam se čini da uopće ne razumijete vaše dijete? Donosimo vam dobro skrivenu logiku koja se odvija u glavama prosječnih četverogodišnjaka. Ovako za njih izgleda tipičan dan!


4.30 Hm, napola sam budan, sada bi mi bilo mnogo udobnije u maminom i tatinom krevetu. Mogli lijepo leći između njih i nastaviti spavati, ali tek nakon što ih potpuno razbudim.

4.35 O, one! Ostavio sam omiljenu deku u svom krevetu. Ako budem dovoljno glasno plakao mama će se sigurno smilovati i otići po nju. Stvarno mi se ne ustaje iz kreveta. Opet.

7.00 Mama, samo mi nemoj reći da i danas moram u vrtić. O, ne, mama je to izgovorila. Znam da ću plakati. Osim ako Marko donese onu svoju novu igračku. Onda će biti zanimljivo, zaboravit ću i pozdraviti mamu. Jedva čekam vrtić, požuri mama!

7.05 Opet sam se predomislio. Ne želim u vrtić!

7.30 Mama me tjera da doručkujem. Ne razumijem zašto svako jutro to moramo prolaziti, kad zna da ću odbiti.

7.40 Mama pušta moj omiljeni crtić na tv-u. Kako mi samo čita misli. Čekaj malo, pa pojeo sam cijeli doručak nesvjesno.

8.00 Kako volim ovu scenu u crtiću. Moram reći mami da mi premota nekoliko puta. Pod nekoliko mislim dvadesetak.

8.30 Obožavam gol trčati po stanu.

8.40 Mama me danas već deset puta zamolila da se obučem. To je tako zabavna igra. Znaš što je najbolje? Dok mi oblači majicu uspijevam skinuti čarape. Dok mi oblači ponovno čarape, uspijem zaflekati majicu. Predobra igra, svatko bi ju trebao naučiti.

Pročitajte više na index.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close