Turizam

Jedan od 20 najboljih klubova na svijetu nalazi se u Hrvatskoj!

Noa Beach Club iz Zrća na otoku Pagu prestižni je svjetski klupski časopis Top DJ Mag uvrstio među 20 najboljih klubova svijeta, što je veliko priznanje klubu i doprinos promociji hrvatskog turizma, izvijestili su u ponedjeljak iz tog kluba.


“Ulazak među 20 najboljih klubova svijeta veliko je priznanje za dosadašnji rad, ali i obveza da budemo još bolji. Time smo se našli u samom vrhu globalne klupske scene, u konkurenciji klubova s Ibize, iz Las Vegasa, Miamija i Londona”, ističu iz Noa Beach Cluba, najavljujući da će i ove sezone ugostiti neke od najboljih DJ-eva svjetske scene jer žele biti zamašnjak razvoja ponude na najvišoj svjetskoj razini.

Smatraju da je uspjeh to i veći jer se do prije dvije godine klub Noa nije niti spominjao u Top DJ Magu.

Kako ističu iz kluba Noa, taj klub radi zadnjih pet godina te kao sastavni dio destinacije Zrće u Novalji na otoku Pagu privlači oko 300 tisuća gostiju godišnje i zapošljava 160 ljudi.

“U zadnje četiri godine u razvoj programa i lokalne infrastrukture uložili smo 35 milijuna kuna, a s investicijamama nastavljamo i ove godine kada ćemo klub zbog velikog interesa i otvoriti ranije nego ikada, već 28. svibnja”, poručuju iz tog kluba.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: n1info.com | Foto: noa-beach.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close