DomScenaTurizam

Javni poziv za iskaz interesa za učenje španjolskog jezika u Perušiću

Pećinski park Grabovača sukladno potpisanom Ugovoru sa Agencijom za mobilnost i programe EU u sklopu programa Erasmus+ provodi projekt “Discover Croatia: Think Green, Act for Future”. Jedna od aktivnosti tog projekta je i nadolazeća mogućnost učenja španjolskog jezika za djecu od 7 do 18 godina.

Učenje jezika jezika je besplatno, a provoditi će se u periodu između 11. srpnja i 3. kolovoza 2016. četiri do pet puta tjedno u trajanju od 1,5h.  Tečaj španjolskog jezika provoditi će se na području Pećinskog parka Grabovača. Maksimalni broj osoba koje žele učiti francuski jezik jest 20, a po primitku 20-te prijave Javni poziv se zatvara. – piše u priopćenju Pećinskog parka Grabovača.

Javni poziv je otvoren do 04. srpnja 2016. Zainteresirani roditelji mogu se javiti u ured JU “Pećinski park Grabovača”, Trg popa Marka Mesića 2, 53 202 Perušić od 7,00 do 15,00 sati kako bi mogli upisati svoju djecu te potpisati suglasnost o sudjelovanju djeteta na aktivnosti. Javni poziv objavljen je i na web stranici OVDJE. Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: marcaespana.es

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close