Turizam

Ana Rucner kao šumska vila koja štiti netaknutu prirodu Kopačkog Rita

Za mjesec dana očekuje se promocija  turističkog videa kojeg su osmislili TZ Osječko-baranjske županije i Ana Rucner kao autorica projekta, piše zagrebonline.hr.


Ana Rucner, vrsna hrvatska glazbenica koja je za svoje turističke spotove osvojila mnoštvo domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja, u ovom spotu utjelovljuje „šumsku vilu“ koja čuva netaknutu prirodu Kopačkog Rita i štiti ju od ponekad okrutnih ljudi. Glazbena podloga videa bit će Ravelov Bolero, za ovu prigodu prilagođen, kako bi na autentičan način dočarao mističnost Kopačkog rita.

Višestruko nagrađivani snimatelji, Marijo Romulić i Dražen Stojčić iz multimedijalnog studija Romulić&Stojčić te redatelj Goran Markovanović snimili su vrlo atraktivne kadrove netaknute prirode. Scene su se snimale na više lokacija, a Ana je zablistala u bijeloj dugoj haljini modnog dvojca Elfs. Make-up potpisuje Mihaela Dodić, a prekrasne kadrove svojim je fotoaparatom zabilježila Ines Ljubetić Fišer iz Ateljea 130.

Ovaj video za Anu ima i veliku emotivnu vrijednost: “Moj djed Dragutin Rucner, ugledni hrvatski ornitolog, kao jedan od inicijatora, ulagao je velike napore prije šezdesetak godina kako bi Kopački rit postao park prirode. Sigurna sam da bi bio sretan što njegova unuka upravo u ovom netaknutom biseru prirode, kojem se uvijek divio i u kojem je provodio mnogo vremena u ornitološkim istraživanjima, snima promotivno turistički spot koji će Svijetom pronijeti jedinstvenu ljepotu ovog mjesta.”

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: facebook Ana Rucner

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close