SportGrad Zagreb

Organiziran veliki doček hrvatskih sportaša s invaliditetom

Po prvi put za hrvatske sportaše s invaliditetom bit će organiziran javni doček prilikom njihova povratka s paraolimpijskih igara u Rio de Janeiru.


Veliki doček paraolimpijaca bit će u srijedu u 17,30 sati pokraj fontana ispred zagrebačke Sveučilišne knjižnice u Ulici Hrvatske bratske zajednice.

Uz bogat glazbeni program Vatre, Detoura i DJ-a, građane i paraolimpijce očekuju još neka iznenađenja.

Hrvatsku je na POI u Riju predstavljalo 19 sportaša koji se kući vraćaju s pet medalja – po dvije zlatne i srebrne, te jednom brončanom.

Zlata su osvojile Mikela Ristoski u skoku u dalj, te stolnotenisačica Sandra Paović. Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić bile su druge u ekipnom natjecanju u stolnom tenisu, drugi je bio i Zoran Talić u skoku u dalj, a broncu je osvojio Velimir Šandor u bacanju diska.

Pročitajte više na n1info.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Paraolimpijac Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close