Grad Zagreb

Početak javne rasprave o prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Zagreba

Kao što je već najavljeno oglasom u dnevnim novinama,  od sutra, 12. rujna počinje javna rasprava o Prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana koja će trajati do 26. rujna 2017.

Za vrijeme trajanja javne rasprave, Prijedlog izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Zagreba izložit će se na javni uvid u predvorju zgrade Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, radnim danom od 8,00 do 16,00 sati te na mrežnoj stranici Grada Zagreba 

Javno izlaganje o Prijedlogu izmjene i dopune Generalnog urbanističkog plana grada Zagreba održat će se 15. rujna u 17,00 sati, u prostoru Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27.

Pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Zagreba dostavljaju se do 26. rujna na adresu Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, Ulica Republike Austrije 18.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close