AutomotoVijesti

Javna dražba: Država prodaje naplatne kućice, policijske aute i motore, BMW, Audi…

IMA TU SVEGA

U subotu u organizaciji tvrtke TRCZ automobili, organizira se još jedna javna dražba pokretne državne imovine.


Na aukciji se nalaze predmeti državnih insitucija i trgovačkih društva kao što su Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Grad Zagreb, Hrvatske autoceste d.o.o., Hrvatske vode, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo unutarnjih poslova, itd.

Ima tu svega. Od policijskih automobila, motora, naplatnih kućica, kosilica, automobila starijeg i novijeg datuma poput BMW-a, Audija, Škode ili Fiata Punta.

Primjerice, Audiju A4 3.0 TDI quattro 2013. godište početna je cijena 48.800 kuna dok se Škoda superb 2.0 TDI-CR 4X4 2009. godište prodaje za početnih 29.800 kuna.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu, a minimalna jamčevina iznosi 200 kuna…

Usmena javna dražba održat će se u subotu, 6. lipnja, u prostorima TRCZ Automobili, Ljudevita Posavskog 43 u Sesvetama s početkom u 9 sati.

Cijelu ponudu možete pogledati ovdje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: trcz.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close