Politika

JAVITE NAM ANONIMNO Imate problem, veliku aferu, lijepo iskustvo, fotografiju s terena? Javite nam!

Nakon nekoliko godina aktivnog praćenja terena i česte komunikacije s čitateljima iz svih dijelova Hrvatske, pokazalo se kako čitatelji s vremena na vrijeme žele ostati anonimni iz raznih razloga. Kod pozitivnih priča ne žele se isticati svojim djelima, a kod negativnih priča ne žele se isticati zbog osjetljivih informacija koje bi slali u javnost.

Slijedom tih i sličnih razloga, portal LIKACLUB pokrenuo je poseban e-mail [email protected] putem kojeg nam od danas svi čitatelji mogu slati sve informacije za koje smatraju da nisu u medijima, a trebale bi biti.

Ako imate problem, veliku aferu, dokumentaciju koja priča priču, lijepo iskustvo ili kvalitetnu fotografiju s terena, tu smo za vas! Pošaljite nam na [email protected] i po provjeri informacija objaviti ćemo na našem portalu.

Portal LIKACLUB dužan je čuvati identitet svakog maila i osobe koja se javi, kao i provjeriti izvore i materijale koje nam budete slali.

Redakcija portala LIKACLUB

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close