VijestiScena

Jasmin Stavros uz prijatelja Ivicu Šeperića otkrio kakav je to pravi Dalmatinac

Odgovor na pitanje kakav je to pravi Dalmatinac otpjevali su u duetu Jasmin Stavros i njegov prijatelj Ivica Šeperić dajući mnoge definicije tipičnog Dalmatinca bez ikakve zadrške.


Sve ono što se u narodu govori o našim Dalmatincima njih dvojica opjevali su u novom glazbenom hitu koji već osvaja naše jadranske i ribarske fešte.

Ja sam Dalmatinac i ovo je tipična moja priča, rekao bih autobiografska, točno sam ja takav. Pjesma je vesela, duhovita i očekujem da će se izvoditi po svim feštama, najviše ribarskim i da će imati sjajne reakcije, istaknuo je legendarni Jasmin Stavros o pjesmi svog talentiranog prijatelja i dugogodišnjeg suradnika Ivice Šeparića.

Iako su pjesmu objavili još prije pola godine, namjerno su je pustili “tiho” na društvene mreže i Youtube da, kažu, kao u nekom eksperimentu, procijene može li pjesma sama, bez medijske podrške doći do ljudi. I uspjeli su. Pravog Dalmatinca publika je vrlo brzo prepoznala.

Sama ideja krenula je od Jasmina Stavrosa koji neumorno radi, a svi znamo da na njegovim koncertima nitko nikada ne spava. A kako je došlo do realizacije? Kad mi je rekao da je umoran i da nikada ne spava pomislio sam da je to sjajan povod da napišem baš ovakvu pjesmu. Jasmin nastupa po svim klubovima i feštama, a sad ima i jednu noviju pjesmu takvog sadržaja. On je taj pravi Dalmatinac. Zato mi je bio inspiracija jer on je i obilježio estradu u tom dalmatinskom duhu bevandi, brodova, riba i žene, a sad se novom pjesmom vraća tom svojem habitusu. Ovogodišnja ljetna turneja bit će mu biti posvećena upravo tim famoznim ribarskim feštama na kojima se uvijek svira, pjeva, ali i pije do jutra, priča Ivica Šeperić.

Dvojica prijatelja često i zajedno nastupaju, a zaljubljeni su i u isti instrument. Davnih godina prije nego li je krenuo u pjevačku solo karijeru, danas popularni Staki bio je virtuoz na bubnjevima, a danas mu je prijatelj Ivica dostojan nasljednik.

Kao pravi Dalmatinci, svoje uspomene i uzbudljive priče često izmjenjuju, naravno, uz ribu, klapu, more, žene i bevandu. I kako ističu u pjesmi, nikada ne spavaju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close