Ličko-senjska županijaPolitika

Jandroković poručio Milinoviću: “Do sastanka danas neće doći”

Kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović potvrdio je da će danas s oko 200 članova stranke autobusima doći na ranije zatraženi sastanak s stranačkim čelnicima u Središnjicu HDZ-a.


Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković jutros je za N1 izjavio kako se sastanak neće održati.

Politički tajnik Kuščević ih je informirao da do sastanka danas neće doći, i oni su o tome obaviješteni. Mnogo naših župana i predsjednika županijskih organizacija može organizirati autobuse, i više od 4-5 autobusa, no to nije način rješavanja problema, rekao je Jandroković.

Dodao je da je razlog Milinovićeve nervoze izborna utakmica u Ličko-senjskoj županiji, gdje je većina lokalnih organizacija dala podršku kandidatu Marijanu Kustiću.

“I kolega Kustić može tako organizirati autobuse”, rekao je Jandroković i poručio da će se potruditi da se problemi oko izbora u Gospiću riješe na demokratski način.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close