Turizam

Iznajmljivači s područja Rakovice posjetili Slavoniju

Nakon duge i uspješne turističke sezone Turistička zajednica općine Rakovica na čelu s direktoricom Mirom Špoljarić organizirala je trodnevno putovanje u Slavoniju i Baranju za svoje iznajmljivače i obrtnike. Razlog tog odabira je razmjena iskustva s kontinentalim destinacijama lijepe naše a prvenstveno radom seoskih domaćinstava, izletišta, vinskih podruma i eko ponude.

Prvog dana obišli su destinaciju Baranje; Kopački rit, Batinu i vinske podrume. Vožnja autobusom prekrasnim krajolikom završena je izradom vlastitog paprikaša uz pomoć profesionalnih kuhara i tamburaške glazbe, uz natjecateljski karakter, što je zagarantiralo dobru zabavu tokom cijelog dana. Drugi dan put se nastavio u Vukovaru. Domaćini Etno sela Bocanjevci kao vrlo dobri domaćini dočekali su Rakovčane koji su im za trud dali čistu desetku. Uslijedila je panoramska vožnja poznatim brodom Bajadera oduševila je Rakovčanke i Rakovčane, nakon čega su se uputili u Osijek. Treći dan zaključen je obilaskom poznate katedrale u Đakovu, te ergele konja. U nedjelju su se izletnici sretno vratili u Rakovicu.

Cijeli izlet Turistička zajednica Općine Rakovica s nekoliko objava prenosila je i putem svoje Facebook stranice Plitvičke doline – Rakovica, pogledajte nekoliko fotografija.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: TZ Općine Rakovica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close