Kultura

Izložba crteža Željka Barkovića Barkana u GPOU Otočac

LOKALNI UMJETNICI U MUZEJU

Gacko pučko otvoreno učilište Otočac i Muzej Gacke u sklopu ciklusa „Lokalni umjetnici u Muzeju“ organiziraju izložbu crteža Željka Barkovića Barkana.


Autorovi radovi izlagani su u Otočcu nekoliko puta – 1984., 1996., 2003. i 2007. godine – a ovaj peti put bit će izloženo sedamdesetak dosad neizlaganih crteža različite tematike, uz naglasak na autora i recepciju njegovih radova unutar zajednice.

Ciklus „Lokalni umjetnici u Muzeju“ u Gackom pučkom otvorenom učilištu organizira se od 2014. godine, a izložba crteža Željka Barkovića Barkana je 19.  izložba organizirana u sklopu ovog ciklusa.

Otvorenje izložbe održat će se u petak, 12. 11. 2021. godine u izložbenoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta, s početkom u 19 sati. Posjetitelji će izložbu moći pogledati do 14. siječnja 2022. godine.

Ulaz je slobodan.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close