Scena

Izložba 12. likovne kolonije “Likom Gacke” u GPOU Otočac

U suradnji s Udrugom željezničara slikara Plavo svjetlo iz Zagreba te uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske Gacko pučko otvoreno učilište Otočac u periodu od 7. do 9. rujna 2018. godine organizira 12. Likovnu koloniju LIKOM GACKE.


Dvanaesta kolonija okupit će akademske i amaterske likovne umjetnike iz različitih krajeva Hrvatske, uključujući i autore iz Otočca te članove Plavog svjetla, a svoje će radove na završnoj izložbi predstaviti Marija Bertić Štefanac, Špiro Dmitrović, Vesna Kolač, Nikola Novosel, Vatroslav Orešković Beća, Ivanka Piplica i Ksenija Talijančić.

Radovi nastali na 12. Likovnoj koloniji LIKOM GACKE bit će predstavljeni na izložbi u nedjelju, 9. rujna u 19 sati u izložbenoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac. Izložba će biti otvorena do 12. listopada, a ulaz je slobodan.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close