VijestiSport

Izbornik Tucak objavio popis igrača za Volvo Kup

Izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis reprezentativaca na koje računa za nadolazeći međunarodni turnir u Budimpešti – Volvo kup.


Na turniru koji se održava od 10. do 12. veljače, uz Hrvatsku  sudjeluju i reprezentacije Crne Gore, Slovačke i Mađarske.

Izbornik Ivica Tucak odabrao je sljedeće reprezentativce: Marko Bijač, Ivan Marcelić, Duje Jelovina, Luka Lončar, Ivan Krapić, Luka Lozina, Marko Macan, Andro Bušlje, Marino Čagalj, Ivan Buljubašić, Mislav Vrlić, Sandro Sukno, Luka Bukić, Loren Fatović, Ante Vukičević, Anđelo Šetka, Maro Joković, Kristijan Milaković i Ivan Domagoj Zović.

Utakmice Volvo kupa odigravat će se po sljedećem rasporedu:

Petak, 10.2. Hrvatska – Crna Gora, Mađarska – Slovačka
Subota, 11.2. Hrvatska –Slovačka, Mađarska – Crna Gora
Nedjelja, 12.2. Crna Gora – Slovačka, Mađarska – Hrvatska

Iza turnira reprezentacija odmah putuje na 4. utakmicu FINA Svjetske lige u Atenu, gdje se sastaju s grčkom reprezentacijom. Grčka je u drugom susretu ove skupine svladala Francuze rezultatom 16:7, i također konkurira za prvo mjesto skupine, a popis igrača koji će se sastati s Grcima izbornik Tucak će naknadno objaviti.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Hrvatska vaterpolski savez

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close