Sport

Izbornik Babić: “Nisam vjerovao u čudo, već sam rekao da mi Isus oprosti moju slabu vjeru”

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije koja je na nedavnom Europskom prvenstvu u Poljskoj osvojila brončanu medalju Željko Babić posjetio je u četvrtak Međugorje gdje se susreo s tamošnjim franjevcima te je gostovao na Radio Mir Međugorju.


Govorio je o svojim iskustvima u životu i vjeri, te posljednjim izazovima koje je imao za vrijeme Europskog prvenstva.

“Molite se Gospi, tamo je snaga i sreća”, rekao je Babić uz ostalo za Radio Mir Međugorje koji će naknadno emitirati razgovor s njim.

Izborniku Babiću uručene su i blagoslovljene krunice za cijelu reprezentaciju koje im je darovala međugorska vidjelica Vicka.

Babić, koji je svojim izjavama nakon pobjede protiv Poljske iskazao snažnu privrženost Međugorju i tamošnjem ukazanju Gospe rekavši kako vjeruje da je ta pobjeda djelo “čuda iz Međugorja”, susreo se s međugorskim župnikom fra Marinkom Šakotom.

“Nisam vjerovao u čudo, već sam rekao da mi Isus oprosti moju slabu vjeru, ali želio sam pobijediti i pripremili smo se za to. Ne bih se ja nikad kladio protiv Isusa i Gospe Međugorske. Nikada”, rekao je tada Babić.


 

Tekst: tportal.hr
Foto: facebook HRSČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close