VijestiLifestyle

Izbor za miss Ličko-senjske županije

Izbor za Miss Ličko-senjske županije, kao dio izbora za „Miss Hrvatske za Miss Svijeta“ održat će se 30.rujna. Izboru će prethoditi „casting“ koji će se održati 24. rujna 2016. s početkom u 19h u kino Korzo u Gospiću.


Izbor „Miss Hrvatske za Miss Svijeta“ najstarije je i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote koje se održava od 1992. godine. Natjecateljice izbora nisu samo djevojke lijepa lica, već se radi o talentiranim i obrazovanim osobama koje su aktivne u humanitarnim i ostalim dobrotvornim i promotivnim akcijama, a svojom osobnošću i ponašanjem izvanredne su predstavnice svog kraja i zemlje.

Pozivamo djevojke od 18-24 godine da se pridruže castingu jer finalistice očekuju brojna nova iskustva, fotografiranja, pripreme, učenje osnovama modeliranja i manekenstva kako bi zasjale na finalnom izboru koji slavi ljepotu, ali i osobnost. Djevojke na samom izboru neće se predstaviti publici u kupaćim kostimima kako je slučaj na brojnim izborima, one će imati priliku predstaviti sebe, svoje interese i hobije.“, naglasile su organizatorice izbora Maja Vračarić i Iva Loparić Kontek Organizatori mole djevojke da dođu s prirodnim make up-om te cipelama na petu.

Miss Ličko-senjske županije očekuju brojna snimanja, intervjui kao i darovi koje partneri projekta pripremaju za sve finalistice. Ovo je prilika da si otvori brojna vrata u budućnosti, a na raspolaganju će imati podršku organizatorica kao i medijsku pozornost. Podsjetimo, još uvijek aktualna missica Ličko-senjske županije je Dolores Džolić, njena pratilja Mirela Kralj predstavljala je županiju na nacionalnom izboru.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close