Vijesti

Izađite na izbore za EU parlament!

Dragi naši čitatelji, svi naši mladi ali i oni stariji, danas su izbori za EU parlament.

Nismo politička redakcija, niti smo u ovih nekoliko godina ikad Lika Clubbing povezivali sa bilo kojom političkom opcijom u Lici i šire. Međutim, to ne znači da politiku smatramo nebitnom.

Dapače, smatramo ju jako bitnom za našu budućnost i iz tog razloga pozivamo vas da djelujete. Glasanje je prvi korak. Politika je uništila mnogo mladih života, i upravo to trebao bi nam biti sasvim dovoljan razloga zašto izaći na izbore, i zašto pokušati nešto promijeniti u našem društvu. Vrijeme je da se svi dignemo na noge i pokažemo kako se glas mladih u Hrvatskoj sluša, i kako će glas mladih jednog dana popraviti sve ono što je dosad privatnim interesima političara u društvu pokvareno.

Danas izađite na izbore za EU parlament, i dajte svoj glas onome za koga smatrate da je najkvalitetniji kandidat koji bi vas predstavljao u Europi, i za listu koja čini najbolje pojedince koji će predstavljati Hrvatsku u Europskom parlamentu.

Naš glas ide listi broj ___, i kandidatu/kandidatkinji broj ___.

Tekst napisala: UL

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close