VijestiPolitika

Izabrano novo vodstvo Gradske organizacije Grada Gospića 365 – Stranke rada i solidarnosti

Dana, 16. srpnja 2019. godine u stranačkim prostorijama Gradske organizacije Grada Gospića 365 – Stranke rada i solidarnosti održana je Izborna skupština na kojoj je izabrano novo vodstvo organizacije.


Za predsjednika je izabran Antonio Milinković, a za potpredsjednike su izabrani Milan Pervan i Sanja Rukavina. Također su izabrani i novi članovi Gradskog odbora kao i tajnik Gradske organizacije Ivica Marić.

Novi predsjednik se zahvalio članovima na iskazanom povjerenju te je izjavio da će naglasak u radu Gradske organizacije Grada Gospića Stranke rada i solidarnosti biti usmjeren prema mladima kroz afirmaciju različitih programa.

„Pozivam sve građane Grada Gospića da nam se pridruže u stranačkim prostorijama na tribinama, radionicama te raznim kulturnim i društvenim aktivnostima“, kazao je predsjednik Antonio Milinković koji je imenovan i za povjerenika Stranke rada i solidarnosti za Ličko-senjsku županiju.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close