LifestyleIzdvojeno

Izabran novi predsjednik PD Gromovača

IZBORNA SKUPŠTINA

Jučer je u dvorani dobrovoljnog vatrogasnog društva Otočac održana izborna skupština Planinarskog društva Gromovača iz Otočca.


Na sjednici je bilo prisutno  50 članova društva. Na početku je predsjednik Goran Bukovac ukratko predstavio dosadašnji plodonosni rad društva u posljednje 4 godine te zahvalio svim članovima na iznimnom angažmanu i dobroj volji.

Zatim je predstavljen rad društva u posljednje dvije godine  među kojima su najveća postignuća uređenje Careve kuće na Begovači financiran sredstvima Hrvatskog planinarskog saveza, potpisivanje Ugovora o zakupu kuće s Republikom Hrvatskom, organiziranje predstave sukoba ilirskih plemena Parentina i Ortoplina na Pisanom kamenu, obilazak Velebitskog planinarskog puta (VPP) u trajanju od 6 dana te provođenje male planinarske škole za učenike OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac na kojem je sudjelovalo čak 40 učenika. Dugogodišnji tajnik društva Nikola Kostelac izvijestio je Skupštinu o dobrom financijskom stanju društva za 2020. i 2021. godinu.

Na prijedlog Upravnog odbora Gromovače, jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova za novog predsjednika društva izabran je Ivan Šporčić koji je zahvalio svim članovima te rekao kako vjeruje da će društvo biti jednako aktivno i vrijedno kao i u proteklom mandatu te ukratko predstavio četverogodišnji program rada društva.

U Upravni odbor izabrani su: Nikola Kostelac Kiko, Tomislav Tonković Čezo, Anamarija Jurković, Davor Grahovac Strško, Dražen Benčić i Viktorija Rogić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PD Gromovača

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close