VijestiTech

VIDEO Iz Rusije stiže leteći motocikl!

Kako piše 24sata.hr, jurnjava na letećim motociklima iz Povratka Jedija jedna je od od najpoznatijih scena iz Ratova zvijezda, a zahvaljujući ruskim inženjerima, takva jurnjava uskoro bi mogla postati i dio stvarnosti.


Tvrtka Hoversurf koja inače radi dronove predstavila je novi prototip – Scorpion-3. Radi se o električnom “hoverbikeu” jednosjedu, koji izgleda opako dobro, ali i podjednako opasno. Rusi kažu da su htjeli spojiti motocikl i dron kako bi napravili pravo vozilo za ekstremne sportove. U budućnosti će se moći koristiti za prijevoz, dostavu i druge (zabavnije) namjene, a vjerojatno će dizajneri morati puno poraditi na zaštiti nogu od ovih opasnih propelera, piše 24sata.hr

U Scorpion-3 su ugradili vlastiti softver kako bi ograničili doseg i brzinu, što bi osigurati sigurnu vožnju – prema njihovim navodima. No, kako će se tehnologija razvijati sasvim je logično očekivati da će biti onih koji će hakirati sustav kako bi mogli testirati njegove granice.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close