ScenaTurizam

OTOČAC NA ALPAMA: Fotograf Krznarić sjetio se svog grada s vrha Europe

Fotograf Milan Krznarić ovog ljeta putovao je s dvojicom kolega iz Otočca u talijanski Tre cime i na Maromoladu. Marmolada je talijanski vrh u Alpama 3343 metara nadmorske visine, a putovanje je trajalo između 11. i 14 kolovoza.

Pri dolasku na dolomite Tre cime u Italiji, trojica otočana, G. Orešković, S. Piršljin i Milan Krznarić, od kamena su na planini napisali “OTOČAC”.

Prvo na Marmoladi ostanete bez daha, što doslovno od visine, a što od ljepote koja nas okružuje. Zaista, pomislio sam kakve imam sreće što vidim Dolomite u Italiji, i Bogu zahvaljivao na svakom dahu u kojem uživam. Ipak, Otočac mi je uvijek u mislima i ništa na svijetu ne može nadmašiti našu Gacku, našu hladnu i pitku vodu i prirodne ljepote. Odmah je pala ideja da složimo “Otočac” kamen do kamena i ostavimo trag u svijetu! – izjavio je Milan Krznarić za LIKACLUB.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Milan Krznarić Photography

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close