Ličko-senjska županijaSportKarijera

Iz malog ličkog sela obavio više od 25 europskih košarkaških transfera!

PIŠE VEČERNJI LIST

Neki od najvećih ovoljetnih europskih košarkaških transfera obavljeni su iz srca Like. Štoviše, iz Prokika, malog sela u Općini Brinje koje ima samo 86 stanovnika.


Večernji list donosi priču o košarkaškom menadžeru Marku Jeliću, koji se sa suprugom i sinom ondje privremeno nastanio iz više razloga. Jeliću je domaćin u Lici bio hrvatska kopljaška legenda Ivan Mustapić.

“Baš kao i u mom rodnom Beogradu ili pak rodnom mjestu mojih roditelja Trebinju, ja se i ovdje osjećam jako dobro. Štoviše, osjećam se potpuno sigurno i bezbrižno. U kući naših prijatelja imali smo zaista veliki komfor, sve uvjete za odmor, a ja sam čak imao i svoj ured. Što je najbitnije, ljeto je najstresniji dio godine jer se dogovaraju novi ugovori pa je meni jako bitno da imam svoj mir, ali mi je bitna i energija ljudi kojima sam okružen”, rekao je Jelić za Večernji list.

Iz ljetnog ureda u selu pokraj Brinja Jelić je napravio više od 25 košarkaških transfera, a koristio je i sve blagodati Like za potiskivanje stresa.

“Puno sam se šetao šumom, vozio quad po Velebitu, odlazio na brzinska kupanja u Senj ili Zadar. Osim prirodnih ljepota Like, okolnih brda i šuma, ono što me najviše privuklo su ljudi”, rekao je Jelić.

Cijeli razgovor pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Marko Jelić / Twitter

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close