Scena

Ivo Sivo iz Dječaka predstavlja prvi singl “Prokleti gejmer”

Ivo Sivo, član splitske rap grupe Dječaci objavio je singl “Prokleti gejmer”, duhovitu pjesmu o video igrama – pošasti modernog načina života.


U pjesmi se autor uhvatio u koštac s temom magnetske, neodoljive privlačnosti igara i prednosti koju virtualni svijet može ostvariti nad vanjskim.

“Imam neki plan objavljivati samo singlove i za svaki snimati spot, u maniri prave jugoistočne europske zvijezde. Ako budem imao na kraju previše materijala, spojit ću ga u solo album, al’ taj format mi nije neki prioritet, mislim da ljudi danas glazbu najviše konzumiraju preko YouTube-a, gdje si iskombiniraju po par pjesama od svakog izvođača i u tome uživaju. Ovo je nastavak prave Dječačke tradicije gdje smo na svakom albumu dosad imali i solo pjesme. Hvala svima na slušanju, na dosadašnjih 40 milijuna pregleda na Dječaci kanalu i vidimo se na koncertima. Prvi idući koncert Dječaka je 8.4. u zagrebačkom Saxu“, rekao je Ivo.

Glazbu i produkciju potpisuje Zoni iz Dječaka, a tekst sam Ivo.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close