Događanja

Ivica Olić oprostio se od hrvatske reprezentacije

Dugogodišnji hrvatski reprezentativac Ivica Olić oprostio se pismom objavljenim na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza od igranja za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.


U kratkom pismu 36-godišnji Olić se zahvalio svim svojim suigračima iz reprezentacije, kao i izbornicima s kojima je radio, te Hrvatskom nogometnom savezu na podršci pruženoj nacionalnoj selekciji.

“Posebno veliku zahvalu upućujem hrvatskoj javnosti i hrvatskim navijačima, na sjajnom i neprestanom bodrenju, na snazi koja me je uvijek poticala da pružim svoj maksimum. Osobito bih zahvalio i svojoj obitelji te prijateljima, koji su uvijek bili uz mene, bez njih moja karijera ne bi bila moguća niti bi imala smisla.
Za reprezentaciju sam zaigrao više od 100 puta, postigao 20 pogodaka, a hrvatske sam boje branio kroz 14 godina, na pet velikih natjecanja, te mi je oproštaj od hrvatskog dresa vrlo emotivan trenutak. Hrvatska mi je uvijek bila iznad svega te će to i ostati, i želim joj sve najbolje ovoga ljeta u Francuskoj”, stoji u Olićevu pismu, u kojem napadač HSV-a dosdaje kako će u njemu reprezentacija imati svog najvećeg navijača.

Pročitajte više na dalje.com


Foto: Wikimedia Commons

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close