SportIzdvojeno

Ivica Murković-Mura vraća se organizaciji MNT Stajnica 2023.

Tradicionalni malonogometni turnir povodom blagdana Sv. Marije Magdalene, koji se godinama održava u malenom selu pod Kapelom – Stajnici, održat će se i ove godine u organizaciji Ivice Murkovića – Mure.


Organizacija ovogodišnjeg malonogometnog turnira je pod palicom čovjeka koji je dugi niz godina bio sinonim za taj, daleko poznati malonogometni turnir. Stajničko polje toga dana pretvara se u nogometni teren, mjesto za druženje i povrh svega održavanje tradicije, koju je gospodin Murković sam, uz podršku prijatelja i sponzora, stvorio. Upravo stoga i ove godine poziva, kako stare tako i nove sponzore da se odazovu i pomognu svojim prilogom (pa bio on financijske ili materijalne važnosti).

Prije dvije godine gospodin Murković digao je ruke od organizacije, ali danas kada je u mirovini i kako kaže ima više vremena, posvetio se ponovno ovom turniru. Svjedoci su svi mještani i sudionici tog turnira, da nitko to jednostavno nije znao niti mogao odraditi onako kako je on to uvijek predano i požrtvovno radio usprkos raznim strujama koja su ga udarale sa svih strana.

 

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close