Scena

Ivano predstavlja spot za novi singl “Ludilo”

Najbolji motiv 18-godišnjem pjevaču nesvakidašnjeg vokala Ivanu da ponovno uđe u studio, uspjeh je prva dva singla “Crno na bijelo” i “Netko k’o ja” kojima je izazvao interes te pridobio simpatije publike.


“Ludilo” je njegov novi singl s kojim su Igor Ivanović i Marko Vojvodić iz DeciBel studija napravili produkcijski iskorak ka modernijem zvuku koji odlično nadopunjuje zaraznu melodiju već etabliranog autora i pjevača te donedavnog frontmana benda Pravila igre Marka Kutlića, Ivanovog prijatelja i omiljenog suradnika.

Intrigantan tekst Aleksandra Čubrila o ljubavnom iskušenju inspirirao je Davora Flama i Igora Ivanovića, redateljski dvojac na snimanje otkačenog video spota s elementima trilera u kojemu mladog pjevača otima, muči i drogira poludjela obožavateljica.

“Ovo snimanje pamtit ću cijeli život. Ne može se puno glazbenika pohvaliti da su na spotu bili u luđačkoj košulji, polijevani mlijekom, vučeni po podu. A najstresniji dio bio je njuškanje dobermana od 60 kilograma oko mog ‘osjetljivog’ područja dok sam bio vezan, hahaha. Spot smo snimali dva dana u napuštenoj vojnoj bolnici čija se jezovitost savršena uklopila u našu ‘luđačku’ priču. Brutalnu mučiteljicu glumi moja prijateljica iz osnovne škole, predivna Gabriela Šimović koja je, unatoč smrzavanju, savršeno odigrala zahtjevnu ulogu. Dečki, ne bojte se, Gabriela nije ni približan monstrum kakvog glumi na spotu! Moram pohvaliti i fenomenalnu šminku Dore Vučemilović nakon koje je pogled u ogledalo bio vrlo traumatično iskustvo”, opisuje doživljaje sa snimanja simpatični Ivano kojeg očekuje buran nastavak godine.

Završava srednju školu, planira upisati fakultet novinarstva, a uz promociju novog singla, očekuju ga festivalski nastupi te puno live svirki kojima se posebno veseli jer osim što izvrsno pjeva, odlično svira klavir te gitaru. Obzirom na to koliko je svestran i talentiran, nema sumnje da ćemo o Ivanu još mnogo čuti.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close