VijestiScena

Ivano u Novalji snimio atraktivni spot za novi singl “Neko k`o ja”

Nakon uspjeha prvog singla ‘Crno na bijelo‘, osamnaestogodišnji Zagrepčanin Ivano snimio je novu pjesmu i spot ‘Netko k’o ja’.


Autori ovog sigurnog budućeg hita su Marko Kutlić i Tea Anić dok su za produkciju, kao i kod prvog singla, zaslužni Igor Ivanović i Marko Vojvodić. Da se pobjednička momčad ne mijenja, dokazuju i imena producenata video spota. To su ponovno Marko i Marija Kutlić te uz njih i redatelj Josip Ninković. Spot snimljen u Novalji.

Uz pjevački talent, Ivano odlično svira gitaru i klavir što ga čini kompletnim glazbenikom sa svijetlom budućnošću. Prve ‘ozbiljnije’ glazbene korake Ivano je napravio sa šest godina, kada se na nagovor sestre i roditelja priključuje crkvenom zboru gdje se odmah po dolasku primijetio njegov pjevački talent.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close