Scena

Ivana Kovač predstavlja novi singl

Ljetna, vesela, dalmatinska – riječi su kojima Ivana Kovač opisuje svoju novu pjesmu “Bila boja”.


Razigranim stihovima i glazbom koju su za nju napisali Denis Dumančić i Nikola Bosilj iz Mejaša te odličnim aranžmanom koji potpisuje Igor Ivanović, “Bila boja” mami osmijeh na lice te bi vrlo lako mogla postati hit koji ćemo ovog ljeta svi pjevušiti.

Pjesma je prava ljetna, vesela… dalmatinska! Ovo je treća pjesma koju radim u suradnji sa Denisom Dumančićem. I ovog puta je autor glazbe i teksta, s tim da mu se ovog puta kao tekstopisac pridružio Nikola Bosilj iz Mejaša. Aranžman potpisuje Igor Ivanović u čijem je studiju pjesma i snimljena, kazala je Ivana te najavila i snimanje spota za ‘Bilu boju’ koje će povjeriti Filipu Dizdaru.

Pred njom je sada niz koncerata diljem Hrvatske, ali i u susjednoj Sloveniji, a tijekom ljeta i nastupi na festivalima.

“Ljeto će mi kao i svake godine biti radno, čemo se posebno veselim”, kazala je Ivana. Sve datume nastupa možete pratiti na njenoj službenoj Facebook stranici.

Prošle godine Ivana je snimila prelijepi duet “Dva goluba” s Mladenom Grdovićem, dok je njena pjesma “Mala mafioza” bila pravi ljetni radijski hit. S obzirom na “zarazni” ritam “Bile boje”, soundtrack ljeta ponovno će nositi potpis Ivane Kovač!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Scardona | Foto: Ivana Kovač facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close