Scena

Ivana Kovač ima novi singl “Bila boja”

Ljetna, vesela, dalmatinska, riječi su kojima Ivana Kovač opisuje novu pjesmu “Bila boja” koju će izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.


Razigranim stihovima i glazbom koju su za nju napisali Denis Dumančić i Nikola Bosilj iz Mejaša te odličnim aranžmanom koji potpisuje Igor Ivanović, “Bila boja” mami osmijeh na lice te bi vrlo lako mogla postati hit koji ćemo ovog ljeta svi pjevušiti.

“Pjesma je prava ljetna, vesela… dalmatinska! Ovo je treća pjesma koju radim u suradnji sa Denisom Dumančićem. I ovog puta je autor glazbe i teksta, s tim da mu se ovog puta kao tekstopisac pridružio Nikola Bosilj iz Mejaša. Aranžman potpisuje Igor Ivanović u čijem je studiju pjesma i snimljena”, rekla je Ivana te najavila i snimanje spota koje će povjeriti Filipu Dizdaru.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: CMC news | Foto: Ivana Kovač facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close