Scena

Ivana Kovač ima novi singl “Bila boja”

Ljetna, vesela, dalmatinska, riječi su kojima Ivana Kovač opisuje novu pjesmu “Bila boja” koju će izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.


Razigranim stihovima i glazbom koju su za nju napisali Denis Dumančić i Nikola Bosilj iz Mejaša te odličnim aranžmanom koji potpisuje Igor Ivanović, “Bila boja” mami osmijeh na lice te bi vrlo lako mogla postati hit koji ćemo ovog ljeta svi pjevušiti.

“Pjesma je prava ljetna, vesela… dalmatinska! Ovo je treća pjesma koju radim u suradnji sa Denisom Dumančićem. I ovog puta je autor glazbe i teksta, s tim da mu se ovog puta kao tekstopisac pridružio Nikola Bosilj iz Mejaša. Aranžman potpisuje Igor Ivanović u čijem je studiju pjesma i snimljena”, rekla je Ivana te najavila i snimanje spota koje će povjeriti Filipu Dizdaru.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: CMC news | Foto: Ivana Kovač facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close