Glazba

Ivan Šebalj novim singlom i spotom vratio vjeru u vjenčanja!

"TREBAŠ MI"

Pandemija uzrokovana ‘Koronavirusom’ istinski slabi, a time se smanjuju ograničenja koja su bila posljedica iste. Jedan od poslovnih sektora koji je do nedavno bio u potpuno zabranjen je onaj vezan uz organizaciju vjenčanja!


Mladi vinkovački kantautor Ivan Šebalj pauzu je iskoristio kako bi svim budućim mladencima poklonio novu pjesmu, kojom će se, kako on sam kaže – vratiti vjera u vjenčanja i svadbene svečanosti, a samim time sve će biti još bolje nego prije!

Kreativni Šebalj je ovu pauzu iskoristio za stvaranje novih singlova, kako za sebe, tako i za druge izvođače!

Jedna od nastalih pjesama je ‘Trebaš mi’ koja podsjeća na velike tamburaške hitove kao što su ‘Želim te noćas’, ‘Sad kada došla si’, koje je spomenuti pjevač snimio u vremenu dok je bio frontman Bosutskih Bećara.

U potpisu novog singla podjednake su autorske uloge između Ivana i Marina Bande, talentiranog osječkog glazbenika koji se nakon povratka iz Amerike također posvetio glazbenom stvaralaštvu.

Montažu za video spot odlično je napravio Slovenac Rok Maver, iskoristivši mnoge snimljene kadrove sa raznih vjenčanja iz protekle dvije godine na kojima su baš Ivan Šebalj i njegovi Becharsi svojom svirkom pripomogli u stvaranju nezaboravnih trenutaka.

Sretan sam što smo se svi skupa dobro odmorili od raznih svirki, koncerata, nastupa na vjenčanjima. U svakom zlu uvijek mora biti nešto dobro, pa bi svakako period iza nas volio pamtiti na taj način. Ekipa iz mog banda THE BECHARS je zajedno sa mnom uspjela odmoriti i ‘napuniti baterije’ za novu turneju kojoj iskreno ‘ne vidimo kraj’! Drago nam je da ljudi prepoznaju naš rad i kvalitetu sviranja, a sve više i umjetničkog stvaralaštva kojim želimo dati svoj doprinos hrvatskoj sceni! Čekali smo današnji dan kako bi premijerno sa svojom publikom podijelili spot za pjesmu ‘Trebaš mi’! Uz sva ograničenja i maksimalnu odgovornost uspjeli smo stvoriti jedan zanimljiv uradak, koji će se, vjerujemo ‘usidriti’ u fonotekama naših fanova među kojima su sigurno i naši budući mladenci kojima je ovaj period zasigurno bio stresan. Vjenčanje je mnogima jedan od najbitnijih dana u životu, a neizvjesnost koja je zavladala s mnogim, tada neodgovorenim pitanjima sada je gotova! Drago mi je što je svu negativu i neizvjesnost koja se pojavljivala u periodu iza nas pobijedila jedna pozitivna vjera u bolje sutra! To ‘sutra’ je stiglo i sretan sam što ćemo ponovno moći raditi ono što najviše volimo i za što živimo, a to su svirke i nastupi pred našom vjernom publikom!, kazao je Ivan Šebalj!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close