Scena

Ivan Hrvatska ima novi hit

Trash pjevač Ivan Hrvatska ima novi hit. Iako to više-manje sve što trebate znati prije nego što poslušate novu pjesmu ovog dragulja hrvatske glazbe, otkrit ćemo vam i nekoliko detalja.


Spot za pjesmu “Ja volim party!”, koja će zasigurno mnogima postati himna ljeta, objavljen je jučer, a njim je Ivan najavio party turneju po Hrvatskoj upravo ovog ljeta.

Iako rođen u Dalmaciji, Ivan Hrvatska cijeli život proveo je u kanadskom Vancouveru. Sebe naziva pjevačem i zabavljačem te otkriva da živi u Hrvatskoj, Kanadi te Trinidadu i Tobagu.

Među njegove velike hitove ubrajaju se “First I Make Love to You, Then I Make Love to Christmas”, “Making Love to the Grey Cup” i “Making Love to Vancouver Canucks”. Domaća publika upoznala ga je bolje prije šest godina, kad je sudjelovao u realityju Farma.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: index.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close