Grad ZagrebScenaTurizam

Ivan Dečak iz grupe Vatra pita se zašto MC Nikola Tesla ne radi ponedjeljkom?

Ivan Dečak iz popularne grupe Vatra u čestoj je posjeti Gradu Gospiću, a poseban je ljubitelj i inovatora svjetskog glasa – Nikole Tesle. S bendom je mnogo puta posjetio Memorijalni centar Nikole Tesle u Gospiću, a jutros je to pokušao učiniti još jednom u privatnom aranžmanu. Međutim, dočekala su ga zatvorena vrata u Smiljanu iako je špica turističke sezone.

Za portal LIKACLUB prokomentirao je ovaj (ne)rad ponedjeljkom.

“Lik i djelo Nikole Tesle trebalo bi biti nositelj turizma u Lici s obzirom da je jedan od najpoznatijih znanstvenika na svijetu. Na autocesti A1 o tome nas u Lici obavještava samo jedna limena ploča, a jutros sam pokušao posjetiti Memorijalni centar Nikole Tesle u Smiljanu te shvatio da on u špici sezone ne radi ponedjeljkom. Mnogo je toga još potrebno napraviti, i svi mi želimo dobro Lici, ali to treba činiti na bolje načine od ovog.” – izjavio je Ivan Dečak za LIKACLUB.

Pogledajte i Facebook objavu grupe Vatra s fotografijom i komentarom.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close