Kolumne

Iva Biondić naša je nova glavna urednica!

Naš portal iz dana u dan radi nove korake u novu budućnost.


Budućnost pozitivnih vijesti, budućnost je i dalje bez vijesti koje ubiru klikove na tekstove crne kronike i politike. To je misija portala kojeg čitate. Portal LikaClubbing.eu platforma je koja omogućava pozitivno mišljenje. Kategorije i tekstovi koje svakog dana možete čitati usmjerene su na informiranje, zabavu i razonodu.

Samo u 2015. godini imali smo mnogo koraka, ističemo važnije;  oborili smo pozitivni rekord bez vijesti crne kronike i politike – čitanost preko 15000 pojedinačnih čitatelja, pokrenuli aktivni Twitter kanal @RedakcijaLika, proslavili prvi rođendan s preko 160 000 korisnika, ustrojili redakciju od 13 stalnih novinara suradnika i volontera, i još mnogo toga što ne stignemo spomenuti. Sada je ispred vas je još jedna novost.

Iva Biondić iz Virovitice, buduća knjižničarka te dosadašnja kolumnistica i novinarka, od danas je nova urednica portala LikaClubbing.eu. Funkciju glavne urednice portala primila je od dosadašnjeg urednika i začetnika portala Ante Fumića. Iva Biondić predanim je radom tijekom prošlih nekoliko mjeseci pokazala znanje, sposobnost i proaktivnost, i te su je te vrline dovele do trenutno najodgovornijeg mjesta našeg portala. Iva je za sve prijedloge, kontakte i suradnje dostupna čitateljima na mail: [email protected], od današnjeg dana!

Sretno našoj novoj urednici na novoj funkciji, i neka ju obavlja kao i dosad – pametno, kvalitetno, pozitivno i vrijedno! Čestitke od cijele redakcije!


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close