SportGrad Zagreb

Run Zagreb – u istraživanje od sada možete krenuti trčeći

U istraživanje grada sada možete krenuti trčeći i odabrati neku od vama prihvatljivih tura, na koje će vas povesti licencirani lokalni vodič kroz projekt Run Zagreb.


Ako ste sportaš ili pak samo volite trčati, u istraživanje grada sada možete krenuti i trčeći. Na to nesvakidašnje putovanje povest će vas licencirani lokalni vodič kroz projekt Run Zagreb, u čijoj je ponudi niz trkačkih, jogging i grupnih tura.

Trkačke rute su u dužini od šest do 26 kilometara i odličan su odabir za idealan trening, dok se jogging ture organiziraju u duljini od tri do dvanaest kilometara i svatko ih može svladati, od rekreativaca do obitelji s djecom. One se odvijaju u ugodnom tempu te uz dovoljno stajanja na značajnim lokacijama u gradu o kojima ćete zanimljive priče čuti od licenciranih lokalnih vodiča, a svi oni su višegodišnji trkači polumaratona, maratona ili ultra trkači. Osim tih ruta u ponudi su i grupne ture za maksimalno sedam osoba, organizator ih može složiti prema željenoj udaljenosti, vremenu i brzini te uz dodatne sadržaje pružiti mogućnost i tvrtkama da organiziraju kvalitetan team building. No, to nije sve, jer Run Zagreb u ponudi ima i hodajuće ture, na kojima ćete u laganoj šetnji gradom upoznati njegovu povijest i otkriti poneko skriveno mjesto.

Više informacija o tim turama kao i drugim programima u ponudi možete pronaći na internetskoj straniciwww.runzagreb.com ili na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: TZGZ

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close