VijestiLifestyleTurizam

ISTINA ILI MIT: Može li se svijetom putovati bez novca?

Riječ je o Erasmus plus programu za mlade od 13 do 30 godina koje financira Europska Unija. Glavna tema ovaj puta je European Voluntary Service (EVS), Youth exchanges & Training courses. Što je to i kako i ti možeš postati dio tog projekta za koji se pogrešno misli da je rezerviran samo za studente? Istraži u sljedećim redovima!


Svi smo negdje ponekad čuli da je netko putovao svijetom besplatno ? Nismo vjerovali. Pitali smo se je li zaista moguće? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca?

Tim istraživača besplatnog putovanja udruge Urbana mladež zna ideje i načine kako putovati besplatno, a oni koji se zateknu u Zagrebu u petak 30. studenog mogu i uživo čuti iskustva urbane mladeži.

Ana je putem učenja jezika besplatno putovala, a Monika je posjetila neke države prijavom na razne konferencije. Obje su u Urbanoj mladeži na EVS-u. Kako su to napravile i kako vi to možete napraviti, saznajte u petak od 19 sati u Funk Clubu u Tkalčićevoj ulici.

Udruga poziva sve koji su u mogućnosti da se pridruže ovoj velikoj ekipi. Ulaz je besplatan, a prezentacije se održavaju na hrvatskom jeziku.

Ako želite i možete doći obavijestite organizatore o istom te ispunite ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2

“Kako putovati besplatno” dio je EVS projekta “Cro – EU-Planet Earth 3”  kojeg financira Europska Unija. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti.  Ako želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti i poslati e-mail s imenom, prezimenom te datumom rođenja na [email protected].

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook stranica Urbane mladeži

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close