Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

Istaknuta turistička djelatnica Milković izašla iz HDZ-a

Katarina Milković, istaknuta turistička djelatnica u Ličko-senjskoj županiji, u ožujku je napustila Hrvatsku demokratsku zajednicu. U svojoj Facebook objavi istaknula je kako je to učinila iz razloga nemogućnosti iznošenja vlastitog mišljenja bez da ju se zbog toga proziva.

U istoj objavi javnosti obznanjuje i kako se politički aktivirala u Nezavisnoj listi Buri promjena, što znači da podržava Ernesta Petry-ja za župana Ličko-senjske županije i Karla Starčevića za gradonačelnika Grada Gospića.

Njenu objavu pročitajte u cjelosti.

Nakon 22 godine članstva u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, a posljednje 4 godine aktivnog članstva u svojstvu vijećnice Županijske skupštine Ličko-senjske županije izašla sam iz stranke. Razlog mog izlaska je prvenstveno nemogućnost (stranačka pravila) iznošenja vlastitog mišljenja bez da me se zbog toga proziva. Pridružila sam se Nezavisnoj listi Bura promjena sa željom da aktivnim radom (drugačije ne znam) dam doprinos razvoju moje voljene Like, koju bi voljela da vidite mojim očima. Moja Lika ima toliko potencijala za razvoj da me srce i duša bole kad vidim da stojimo na mjestu, da se samo dijelimo na crvene i plave, na crne i žute, izvlačimo kojekakve kosture iz ormara, svađamo se i podmećemo noge, a kome drugome nego sami sebi, svojoj djeci koju ćemo na kraju posjesti u autobus i poslati u Zagreb, Rijeku…, Njemačku, Irsku,…. Ameriku. Moja Lika je postala subekumena, dogodio se ruralni egzodus, sve suprotno onome što bi trebala biti. Što se tiče općine: neću se kandidirati za načelnicu. Nositeljica sam nezavisne liste za općinsko vijeće. Sigurna sam da ima puno onih koji mi već sada zamjeraju ovaj postupak. I to je uredu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. I zbog svoga mišljenja ne bi trebao biti diskvalificiran i prozivan. Joj da, zaboravih reći da imam samo jednog oca koji mi je omogućio da dišem, koji me odgojio i kojega ne može nitko zamjeniti 😉 A sad raspalite po meni, nema problema. Preživjela sam i gore 😉 Sretno svima! – ističe Katarina Milković (Bura promjena). 


 

Komentari

Komentara


Foto: Bura promjena

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close