Scena

Ispunite anketu Alumnog kluba Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću!

Alumni klub Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću je klub diplomiranih studenata koji je osnovan 2014. godine s ciljem promicanja ugleda Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću, izgradnje i razvijanja veza i suradnje bivših studenata Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću.


Alumni klub NT između ostalog se bavi prikupljanjem informacija i mišljenja vezanim za ostvarenje ciljeva zbog kojih je Alumni klub NT i osnovan.

Alumni klub je pokrenuo anketu s ciljem dobivanja što realnije slike studenata, članova Alumni kluba i građana te kako bi mogli postavljene ciljeve prilagoditi u što većoj mjeri njihovim potrebama. Cilj ankete je poboljšanje obrazovanja studenata Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću. Anketa je anonimna, a prikupljeni podaci koristit će se isključivo za postizanje navedenog cilja.

Anketu možete ispuniti OVDJE

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close