Tech

Isprobajte elekrični Harley i ocijenite ga

Pozivaju se europski vozači da provozaju električni Harley Davidson i daju mišljenje o projektu Livewire.


Europski vozači će imati priliku utjecati na budućnost prvog električnog Harley-Davidson motocikla – projekt LiveWire. U skladu s pristupom kompanije prema kupcu, kojem se proizvod razvija sukladno njihovim potrebama, ovog ljeta izabrani kupci diljem cijele Europe imati će mogućnost provozati električni Harley te dati svoje mišljenje o ovom motociklu. Sam motocikl nije na prodaju već je specifično dizajniran kako bi se dobio uvid u očekivanja kupaca prema električnom Harley-Davidson motociklu.

Od 1. travnja 2015. pokrenuto je on-line natjecanje koje će pružiti priliku 1000 najsretnijih vozača da sudjeluju u Project LiveWire Experience turneji. Vozači će moći isprobati novi i uzbudljivi motocikl te dati povratne informacije o svom iskustvu vožnje na električnom motociklu. Kako bi se prijavili, vozači jednostavno moraju odgovoriti na pitanje „Kako bi opisao Projekt Livewire u tri riječi s ne više od 50 znakova?“

Europska turneja Projekta Livewire počinje u Velikoj Britaniji u Millbrook Venues u periodu 16.-17.05.2015., a nakon toga se nastavlja u Francuskoj (27.06.-28.06.), Italiji (11.07.-12.07.), Njemačkoj (18.07.-19.07.) i Nizozemskoj (08.08.-09.08.). Poslije vožnje vozači će davati povratne informacije o samom doživljaju vožnje. Vozači se mogu prijaviti za natjecanje ona način da ispune upitnik na web stranici projectlivewire.com. Prijave se zatvaraju četiri tjedna prije prvog dana svakog eventa. Kandidati moraju biti punoljetni te posjedovati valjanu vozačku dozvolu za upravljanje motociklom.

Tekst: autostart.hr

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close