VijestiTurizam

ISPRIKA ČITATELJIMA – Nismo imali informacije o neodržavanju “100 sati astronomije”

Redakcija portala LIKACLUB ispričava se svim posjetiteljima događanja “100 sati astronomije”, koji su sinoć 12. siječnja, posjetili Zvjezdarnicu u Korenici u 19.00 sati, kako smo najavljivali na portalu.

Nakon saznanja da je zvjezdarnica sinoć oko 19.00 sati zatvorena, hitno smo pokušali dobiti voditelja zvjezdarnice Nikolu Mazarekića, kako bi saznali o čemu je riječ s obzirom da smo taj događaj reklamirali na naslovnici portala. Međutim, nije nam odgovorio na poziv, te smo ostali zakinuti za objašnjenje.

Ipak, preko partnera smo uspjeli doznati da je zvjezdarnica zatvorena jer je voditelj bolestan te da uz to postoje tehnički razlozi vezani za rad uređaja na velikoj hladnoći, te da je cijelo događanje otkazano, iako mi o tome nismo bili informirani. Naknadno provjerom doznali smo da je na Facebook stranici astronomskog društva (od 30 fanova) 11. siječnja objavljena kratka obavijest.

Iako ne možemo preuzeti odgovornost za neodržavanje ovog događanja, žao nam je i šaljemo ispriku svim posjetiteljima iz Slunja, Gospića i drugih mjesta, koji su došli u dogovoreno vrijeme, njih oko 40-ak.

Ograđujemo se i od informiranja u vezi istog događanja najavljenog za danas, od strane istog organizatora.

Redakcija portala LIKACLUB

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close