ISPISALA POVIJEST Rihanna je i službeno najbogatija žena u glazbenoj industriji

RTL.hr

Pjevačica, glumica, poduzetnica i modna dizajnerica je s trona najplaćenijih glazbenica skinula Madonnu.


Svestrana Rihanna je počela karijeru kao pjevačica, okušala se u glumi, a postala je beauty mogulica i modna dizajnerica.

Njen je trud itekako nagrađen jer ju je Forbes nedavno proglasio najplaćenijom ženom u glazbenom industriji, a bogatstvo joj je procijenjeno na čak 600 milijuna dolara.

Tako je pretekla Madonnu koja je ‘teška’ 570 milijuna dolara, Celine Dion i njenih 450 milijuna dolara, Beyonce s 400 milijuna dolara i Taylor Swift s 360 milijuna dolara.

Rihanna je prve milijune ‘zgrnula’ glazbenim hitovima, turnejama i albumima, ali Forbes piše da je najveći dio stekla partnerstvom s LVMH-om, francuskim modnim gigantom pod čijim su okriljem Louis Vuitton, Dior, Givenchy i mnogi drugi. Naime, s njim mogulica dijeli vlasništvo nad svojom uspješnom make-up linijom Fenty Beauty.

Osim kozmetike, dizajnirala je Savage x Fenty donje rublje, a nedavno je, opet u suradnji s LVMH-om, pokrenula Fenty liniju odjeće visoke kvalitete. Prva kolekcija je lansirana 22. svibnja, a sigurno će joj u budućnosti donijeti još koji milijunčić.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: screenshot

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u