Tech

Iskonstrukcije: Domaća “uradi sam” zajednica

U srijedu su s radom krenule Iskonstrukcije, domaća online zajednica kojoj je cilj okupiti ljubitelje uradi sam principa (DIY – do-it-yourself ), hobiste, samouke majstore, blogere i profesionalce koji svoje upute i praktične savjete rado dijele s ostalima.

Stranica trenutno djeluje u pet kategorija: tehnologija, djeca, idem van (moda, sport, zdravlje, vrt…), ostajem doma (namještaj, dekori itd.) i kuhanje. Među prvim unesenim korak-po-korak uputama već se nalazi niz jednostavnih dekoracija za nadolazeće blagdane, uradi sam „Ugly Christmas Sweater“ za 20 kuna, modni Chanelom inspiriran otirač, detaljan opis načina izrade vertikalnog vrta ili LED rasvjete u ormaru…

Na Iskonstrukcije su dobrodošli svi koji vole dijeliti ili upijati kreativne ideje i znanje. Sudeći po anketi koju je osnivač Iskon proveo ususret lansiranju, takvih ima zaista mnogo. Čak 96% Hrvata i Hrvatica okušalo se u nekom “Uradi sam” projektu, a kao najčešći razlog odluke na DIY spominju uživanje u rezultatima samostalnog rada.

Iskonstrukcije namjeravaju postati domaća online enciklopediju praktičnih i kreativnih ideja. “Online zajednica je tek početak Iskonstrukcija. U 2016. godini one će zaživjeti i u offline-u, dok nas na proljeće očekuje i TV kanal s video instrukcijama iz zastupljenih kategorija”, poručuju iz Iskonstrukcija.

Tekst: net.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close