Turizam

Irska – obećana zemlja

Connemara je nacionalni park smješten na samom zapadu na području Galwaya. Možete posjetiti izložbu o krajobrazima nacionalnog parka, audio-vizualni show, jahati na lokalnim ponijima, iskusiti šetnju Diamond Hillom ili samo sjesti i popiti koju pintu Guinnessa…


Svakodnevno slušamo kako je Irska idealna zemlja za život. U ovu temu se nećemo uplitati, ali sigurno znamo zašto je vrijedno kupiti avionsku kartu i posjetiti ovu zelenu idilu. Prekrasni krajobrazi, nacionalni parkovi, legende o zločestim irskim patuljcima, gaelski jezik, Ratovi zvijezda i Igra prijestolja, NLo-i, riđokosi i ljubavne romanse.

Volite prirodu? Ono što ćete prvo shvatiti je činjenica koliko je zapravo zelena boja raznolika. Teško da ćete bilo gdje drugdje pronaći toliko nijansi zelene boje. Već na prvi pogled kod slijetanja aviona zaljubit ćete se u prekrasne krajolike. Naša preporuka je da odaberete let u jutarnjim satima, jer ovo ćete zasigurno pamtiti dugo. Niti višesatna vožnja autobusom s jednog na drugi kraj Irske neće vam teško pasti. Iz iskustva znamo, i razgovor s napornim strancima postaje ugodan.

Više na punkufer.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close