Film i TVGrad Zagreb

Internacionalni festival eksperimentalnog filma i videa 25 FPS raspisao je javni poziv za Natjecateljski program

Internacionalni festival eksperimentalnog filma i videa 25 FPS raspisao je javni poziv za Natjecateljski program svog ovogodišnjeg, trinaestog izdanja, koje će se održati u zagrebačkom Studentskom centru od 28. rujna do 1. listopada


Festival za konkurenciju traži kratkometražne filmove koji istražuju mogućnosti filmskog jezika, pripovijedanja i samoga medija, odnosno radove koji nastaju na granicama rodova i žanrova i donose “izražajne autorske koncepte, tematske, idejne i estetske iskorake” te nastavljaju tradiciju avangardnog i eksperimentalnog filma.

Autori, producenti i distributeri mogu prijaviti filmove koji su završeni nakon 1. siječnja 2015. i traju do 60 minuta, a šalju se na DVD-u ili linkom preko Vimeo, YouTube i Google Drive kanala.

Krajnji rok za prijavu na natječaj je 31. svibnja, dok će se rezultati selekcije objaviti 31. srpnja na adresi www.25fps.hr.

Više na tportal.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close