Tech

Interaktivna karta uživo prikazuje vrijeme u svijetu

Odlične interaktivne karte često su nas znale oduševiti atraktivnim prikazom golemog broja podataka, a najnovija će vas oduševiti prikazom trenutnih vremenskih prilika u cijelom svijetu.


Ventusky je web aplikacija češke tvrtke InMeteo, koja je podjednako dobro dizajnirana i informativna.

Fantastična karta vam omogućuje da vidite trenutne temperature, padaline, naoblaku, brzinu vjetra, a uz igranje s postavkama prikaza te prikaz temperature i vjetra lako ćete se izgubiti u ovoj karti. Naravno, možete zumirati i vidjeti kakvo je vrijeme u vašoj okolini, ali i pogledati cijeli svijet odjednom. Na taj način možete dobiti i uvid u to koliko su vremenske prilike iznad jednog dijela svijeta povezane s drugim.

Osim trenutnog stanja, na dnu se nalazi i vremenska traka koja vam omogućuje da vidite kakvo je vrijeme bilo ili kakvo će tek biti.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: ventusky

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close