Tech

Instagram uvodi novinu koju korisnici dugo čekaju

Jedna od glavnih zamjerki korisnika Instagrama jest na činjenicu da se na web adrese koje se postave u opise fotografija ne može kliknuti. Jedini link na koji se može kliknuti jest onaj u biografiji korisnika, a sudeći po najavama iz Instagrama, uskoro će se moći kliknuti i na druge linkove. Barem kad je riječ o oglasima.

Instagram je predstavio oglase u formi takozvanog carousela, prikaza više slika unutar jednog posta te gumb koji korisnika poziva da kupi, donira i dozna više.

Instagram time cilja na oglašivače koji se oglašavaju u časopisima, a sad će korisnici moći otići i korak dalje. Zasad je ovaj format oglasa u fazi testiranja, a prikazivat će se u ograničenom broju i uz razne varijacije.


 

Tekst: Index

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close