Društvene mrežeTurizam

Instagram profil „Croatia Full Of Life“: slika govori 1000 riječi

Instagram profil „Croatia Full Of Life“, kojeg vodi i uređuje Hrvatska turistička zajednica, dosegao je brojku od 100 tisuća fanova.


Instagram je danas nedvojbeno jedan od oblika promocije, a ustaljuje se i kao kanal komunikacije. Ako slika govori 1000 riječi, onda bez razmišljanja slikom predstavljamo mnogo, a isto toliko odašiljemo široj masi. Instagram profil „Croatia Full Of Life“ dosegao je broj od 100 tisuća fanova. Važno ja napomenuti kako ta brojka svakim danom samo raste. Ovakav oblik promocije usklađen je s najnovijim standardima.

Ovaj pothvat Hrvatske turističke zajednice hvale je vrijedan, jer njime osim što vrše svrsishodnu promociju naše zemlje, izlaze i iz okvira standardnih oblika promocijskih aktivnosti.

„Hrvatsku na društvenim mrežama prezentiramo kao atraktivnu i neistraženu destinaciju, prepunu raznolikosti i bogate turističke ponude. Pritom se najčešće koristimo fotografijama koje prate godišnja doba i konkretne turističke proizvode, ali i onima koje prikazuju poznate destinacijske znamenitosti. Sve naše aktivnosti su usklađene i s novim krovnim komunikacijskim konceptom koji je istovremeno održiv i prilagodljiv specifičnim ciljevima i turističkim proizvodima. Cilj naših aktivnosti je zadržati pozornost, stimulirati um i izazvati emocije kod ciljane publike, a dosadašnje reakcije naših fanova na svim društvenim mrežama su vrlo pozitivne“ izjavio je direktor Ivičić.

Prisjetimo se HTZ svoj rad promovira i kroz youtube kanal:

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Instagram: Croatia Full of Life/screenshoot

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close