Grad ZagrebScena

Inovacijama do konkurentske prednosti – posljednje ovogodišnje predavanje profesora dr. sc. Velimira Sriće

Inovacije pokreću i mijenjaju svijet. Samo kontinuirano inoviranje i poboljšanje poslovnih procesa omogućuju tvrtkama da u uvjetima žestoke konkurencije opstaju na tržištu.


Upravo zato, pozivamo vas da nam se pridružite na zadnjem ovogodišnjem motivacijskom predavanju sveučilišnog profesora dr. sc. Velimira Sriće u sklopu ciklusa predavanja Afterwork sa Srićom na temu INOVACIJAMA DO KONKURENTSKE PREDNOSTI

 Predavanje će se održati u četvrtak, 30.11.2017. od 18 do 20 sati, u KRAŠ Auditorijumu, Upravna zgrada – prizemlje, Ravnice 48, Zagreb. Pravi test inovacijskog potencijala nekog poduzeća nije kratkoročni uspjeh neke ideje koji je možda rezultat sreće, nego kontinuitet procesa inoviranja!

Nakon predavanja, pridružite nam se na PROMOCIJI INOVATIVNOG PROJEKTA UČINKOVIT MENADŽER 2018 – M.E.P. d.o.o.

Na predavanju ćemo predstaviti inovativni projekt koji traje već 23 godine, knjigu-tjedni planer UČINKOVIT MENADŽER 2018. Ova izvorna hrvatska jedinstvena edicija svojim inspirativnim stručnim tekstovima, edukativnim pričama, karikaturama, mudrostima, citatima i poezijom odgaja generacije menadžera i zaposlenika od 1995. godine.

Riječ je o jedinstvenoj knjizi u EU-u koja ima namjeru poticati čitatelja na cjeloživotno obrazovanje te doprinositi afirmaciji i promociji društveno odgovornog poslovanja.

Za kraj ovogodišnje sezone predavanja dr. sc. Velimira Sriće, svakog sudionika darivat ćemo poklonom iznenađenja, a počastit ćemo se slatkim Kraševim tortama.

Dodatne informacije o događanju te načinu prijave pronađite ovdje.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: Velimir Srića Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close