VijestiTech

Inovacija: Odzvonilo je tegljenju preteške prtljage!

Motorizirana putna torba Gita napravljena je tako da olakša nošenje hrpe odjeće te da omogući posvećivanje onome za što nas je priroda namijenila – slikanju selfieja i hodanju


Vlasnik brenda Vespa, Piaggo, dosad nije bio baš poznat po predstavljanju novih vrhunskih tehnologija. Kvragu, tek je nedavno krenuo u proizvodnju električnih skutera. Ono čime je ponovno ušao u vidno polje obožavatelja gadgeta je osnivanje kompanije posvećene izradi robota pod imenom Piaggio Fast Forward te, što je puno bitnije, novim proizvodom pod imenom Gita, osobnim robotom za prtljagu.

Gita može prevoziti do 20 kilograma odjeće i to može raditi tako da prati vlasnika ili da koristi Googleove mape. Dovoljno je brza da drži korak s biciklom (može se kretati i do 35 km/h), dok joj mogućnost okretanja na mjestu daje sposobnost brzog kretanja po nogostupima. Ako vam je ideja vožnje prtljage autom ili kolicima mrska, ova naprava mogla bi biti prava stvar za vas.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close