Scena

INmusic festival objavio detaljan program

Nakon nekoliko izmjena vezanih uz izvođače INmusic festival objavio je program za sva tri dana festivala zajedno s detaljnom satnicom nastupa


Ove godine INmusic slavi svoju 10. obljetnicu te je veći i bolji no prije – koncertni prostor i kamp smješteni su na čak tri otoka, a u tri glazbena dana na raznim pozornicama festivala izredat će se sjajna glazbena imena! Osim u nastupima brojnih izvođača, posjetitelji mogu uživati u INteatru – malenom festivalskom kazalištu – a mogu se zabaviti ili odmoriti uz brojne druge festivalske sadržaje. Nastupi izvođača počinju u 17 sati, a na festivalski prostor moći će se ući od 16.30.

Kako bi posjetioci u svakom trenutku bili informirani, tu je i aplikacija INmusic koja uz raspored nastupa sadržava brojne druge korisne savjete te važne informacije. Aplikacija INmusic pokazala se vrlo korisnom i efikasnom te se posjetiocima savjetuje da si je i ove godine instaliraju na mobilne uređaje kako bi cijelo vrijeme mogli biti informirani o događanjima na jarunskim otocima. Osim detaljnog rasporeda festivalskog programa, aplikacija će sadržavati mapu otoka i kampa, navigaciju te informacije o izvođačima. Svaki korisnik može je koristiti na način koji njemu najviše odgovara označavajući njemu najdraže sadržaje. S aplikacijom korisnici mogu pratiti i sve obavijesti INmusicovih profila na Facebooku i Twitteru.

Inače, američki bend ANTEMASQUE je zbog nepredviđenih okolnosti morao otkazati sve datume najavljene za europski dio turneje, uključujući zagrebački nastup na INmusic festivalu. Bend se nada da će uskoro ipak zasvirati u Europi.

Još je manje od tri tjedna do početka festivala! Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti putem INmusic webshopa i u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. Festivalska ulaznica za sva tri dana iznosi 349 kuna, jednodnevna 299* kuna, a kamperska 200 kuna (*ukoliko ne budu rasprodane, na festivalskoj blagajni jednodnevna ulaznica iznosit će 300 kuna).

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Više informacija o ulaznicama i festivalu potražite na www.inmusicfestival.com.


 

Tekst: tportal

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close