Lifestyle

Ines: “Ne žalim zbog preljuba jer je Fabio moja prava ljubav”

Ines Huskić se tereti zbog za preljub i lijenost u BB kući, a ona se obranila na vrlo neočekivani i iskren način.


Nije mi žao zbog preljuba, ako je prava ljubav, onda mislim da je vrijedno svake osude od naroda”, izjavila je Ines na BB sudu tijekom svog suđenja zbog preljuba.

Njezina izjava je malo začudila prisutne stanare, a sudac ju je upitao: “Ima li Fabio razloga za brigu da ponoviš preljub?”, na što je ona odgovorila: “Jednom kada se nađe prava ljubav, nema se više što tražiti. “

Izgleda kako se Ines opako zaljubila u mladog Fabija ili je to samo taktika za igru?

Ines se tereti i za lijenost u kućanskim poslovima i kuhanju. Kako to komentira njezin dragi?

Kao da sam stavio dijete od četiri godine u kuhinju, a ne ženu od 30 godina”, prokomentirao je Fabio kada Ines nije znala ispeći jaja te se taj prizor nalazio u dokaznom materijalu kao potvrda za lijenost u kućanskim poslovima i kuhinji.

Naime, Ines mrzi kuhati i sada joj je to došlo na naplatu. U svoju obranu je izjavila kako zna ispeći jaja, ali priznaje da nije sudjelovala u kućanskim poslovima, a i kuhanju, onoliko koliko je trebala.

Fabio smatra kako bi joj optužbe mogle koristiti da ispravi sve greške te se usavrši u kućanskim poslovima i kuhanju, ali i da joj ovo bude zadnji preljub za koji joj se sudi.

Video pogledajte ovdje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: bigbrother.rtl.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close